warsztaty praktyczne
Po nowemu też może być PYSZNIE
czyli żywienie dzieci i młodzieży zgodne z nowymi normami żywienia obowiązującymi od 2018 r.

„Szkolenie bardzo profesjonalnie przygotowane. Równowaga między zagadnieniami teoretycznymi a praktycznymi. Prowadząca - profesjonalistka o życzliwym usposobieniu, dzieląca się własnym doświadczeniem i wiedzą”

SZKOLENIA POPROWADZI

Dominika Nitschke-Michalak

Dietetyk, technolog żywności. Absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu – Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, ukończyła studia podyplomowe na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu w zakresie Dietetyki i Poradnictwa Żywieniowego, a także kurs Dietetyki Profilaktycznej i Leczniczej według Tradycyjnej Medycyny Chińskiej.

Czynnie uczestniczy i moderuje kampanie ZdrowyPrzedszkolak.org i ZdrowyUczeń.org, rozszerzając i promując zalety diety naturalnej. Na co dzień mama trójki dzieci, często bywa w kuchni, gotuje z dziećmi i dla dzieci, rodziny i przyjaciół. Jej ideą przewodnią jest czerpanie przyjemności z jedzenia, które odżywia, wzmacnia i daje energię.

Obserwuj nas na Facebooku    /Pysznie

O NAS

Grupa Wydawnicza Semantika

Wydawca czasopism oraz publikacji elektronicznych dla nauczycieli, dyrektorów szkół oraz przedszkoli. Organizator szkoleń i praktycznych kursów wspierających grono pedagogiczne w nowoczesnym zarządzaniu placówką oświatową.

KONTAKT

61 847 11 34     696 591 020

biuro@semantika.pl

www.semantika.pl

ul. Żuławska 10, 60-412 Poznań
KRS: 0000470869, Sąd Rejonowy w Poznaniu,
VIII Wydział Gospodarczy KRS
NIP: 7773232650, REGON: 302483298

ZADAJ PYTANIE